در راستای پملپ دفاتر ، مقالاتی در سایت موسسه حقوقی تکسفیر ارائه گردیده است ، در این مقاله به بررسی مدارک جهت اخذ پلمپ دفاتر می پردازیم.برای ثبت شرکت ، پملپ دفاتر ، جزوء اولین اقداماتی است که شخص حقوقی یا حقیقی می بایست انجام دهد.پلمب دفاتر شامل است از ، دفتر کل ، دفتر روزنامه ، دفتر دارایی و دفتر کپیه (یا آندیکاتور) . هر کدام بنا به ماهیت شرکت و یا موسسه در حال ثبت متفاوت است.
تاجران به اخذ پلمب دفاتر (دفتر کل ، دفتر روزنامه ، دفتر دارایی و دفتر کپیه ) نیاز دارند.
جهت هرگونه آگاهی از مدارک جهت اخذ پلمپ دفاتر، با موسسه حقوقی تکسفیر مشاوره ای رایگان داشته باشید : 84 24 40 32 - 026 -|- 174 1986 - 0912
v لازم به ذکر است که تمامی دفاتر تا 10سال پس از اتمام سال مالی باید نگهداری شوند.
کلیه شرکتها ، موسسات و یا کسبه (اشخاص حقیقی) موظف است که پلمب دفاتر تهیه کند که این دفاتر شامل دفتر روزنامه ، دفتر کل ، دفتر دارایی و دفتر کپیه (آندیکاتور) است، که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.
دفتر روزنامه : در اینجا ، هر تاجر پس از ثبت شرکت ، موظف است سالانه نسبت به اخذ و حفظ آن اقدام نماید.طریقه ی ثبت محاسبات در دفتر روزنامه به این صورت است که ، تجار و بازرگانان ، کلیه مطالبات ، محاسبات و نقل و انتقال دارایی شرکت را به صورت روزانه در این دفتر یادداشت مینمایند.
دفتر دارائی : در اینجا ، عملیات مالی و حسابرسی شرکت بصورت ماهانه در این دفتر ثبت میشود.
دفتر کل : در اینجا ، تاجر مکلف است عملیات حسابرسی شرکت را بصورت سالانه جمع بندی و قبل از پایان سال مالی در این دفتر ثبت نماید.در صورتی که تاجر عملیات مالی خود را در دفتر کل ، ثبت نکند نیز مشمول مالیات خواهد بود به این صورت که با کارشناسی مامور دارایی با توجه به موضوع شرکت و صرف نظر از میزان فعالیت مالیات علی الراس ، به این شرکت تعلق خواهد گرفت.
دفتر کپیه (آندیکاتور) : در اینجا ، تجار در راستای ثبت تمامی مطالبات شرکت و یا موسسه خود ، آن را تهیه می نمایند که قبل از درج چیزی در آن نوشته شود توسط نماینده اداره ثبت امضاء خواهد شد. نام دیگر دفتر کپیه ، دفتر آندیکاتور می باشد.