نمونه صورتجلسه تغییرات نام
برای ایجاد تغییرات نام انواع شرکت ها بعد از ثبت شرکت نیاز است تا شما درخواست خود را به صورت کاملا رسمی ارائه نمایید . برای این اقدام نیاز به تشکیل مجمع عمومی و تنظیم صورتجلسه می باشد .
برای انجام این امر می توانید مشاوره های لازم از کارشناسان ثبت در موسسه حقوقی و ثبتی تکسفیر را دریافت نمایید.
در این مقاله از موسسه حقوقی تکسفیر قصد داریم تا شما را با نمونه های صورتجلسه تغییرات نام انواع شرکت ها آشنا کنیم و در مورد مواردی که رعایت کردن آنها الزامی است مطالبی را ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
در چه مواردی نیاز به تغییرات نام شرکت خواهیم داشت؟
1- در مواردی که شرکا و سهامداران اصلی از نام فعلی شرکت راضی نباشند و تمایل به ایجاد تغییراتی در آن داشته باشند می توانند درخواست تغییر نام دهند .
2- در مواردی که شرکتی را خریداری نمایید و نام آن مطابق با موضوع فعالیت شما نباشد می توانید نام شرکت را تغییر دهید .
3- ممکن است موضوع فعالیت شرکتی تغییر یابد و نام شرکت نیز با موضوع شرکت مطابق باشد ، در این صورت باید نام شرکت نیز تغییر یابد ، برای مثال شرکت خدماتی که در نام خود از کلماتی مانند تمیز ، نظافت و .. استفاده کرده باشد بعد از تغییر موضوع به فعالیت های تجاری نیاز به تغییر نام خواهد داشت .
حتما بخوانید: تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت چگونه انجام می شود؟
نمونه صورتجلسه تغییرات نام انواع شرکت ها
بسمه تعالی
نام شرکت: ……………………………
شماره ثبت شرکت: ……………………………
سرمایه ثبت شده: ……………………………
شناسه ملی: ……………………………
صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت …………………………… سهامی خاص ثبت شده به شماره …………………………… در تاریخ ………………… ساعت ……………… با حضور (کلیه / اکثریت: توضیح این که در متن صورتجلسه تنها یکی از کلمات «کلیه» یا «اکثریت» درج می گردد.) سهامداران در مرکز شرکت (اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای مفاد ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
1ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت رئیس جلسه
2ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت ناظر رئیس
3ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت ناظر جلسه
4ـ خانم / آقای…………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: در خصوص دستور جلسه که تغییر نام شرکت می باشد بحث و بررسی و مقرر گردید که نام شرکت به …………………………… تغییر یابد و در نتیجه ماده ……………… اساسنامه به شرح مذکور اصلاح می گردد.
ج: به خانم/ آقای …………………………… (احدی از سهامداران یا مدیران یاوکیل رسمی شرکت) وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه تغییر نام شرکت سهامی و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل ثبت دفاتر اقدام نماید.
امضاء هیات رئیسه جلسه:
رئیس جلسه ……………………………
ناظر جلسه……………………………
ناظر جلسه ……………………………
منشی جلسه ……………………………
تذکرات:
1- کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد.
2- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفقط اساسنامه شرکت و لایحه اصلاحی قانون تجارت الزامی است.
3- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده ارائه اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکت ها الزامی است.
4- صورتجلسه تغییر نام شرکت سهامی خاص در چند نسخه تنظیم و به امضاء هیات رئیسه برسد یک نسخه آن حداکثر در ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
5- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آنها در یک لیست+ نوشته شده و به امضای آنها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن را تایید و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
6- قبل از تحویل صورتجلسه تغییر نام شرکت سهامی خاص به واحد پذیرش پس از پرداخت حق الثبت به قسمت تعیین نام مراجعه و پس از اخذ نام و تأیید آن توسط مسئولین اداره ثبت شرکت ها، صورتجلسه به واحد پذیرش تحویل گردد.
7- کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات از طریق سامانه اینترنتی به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir صورت می گیرد.
8- جهت دسترسی به کلیه اطلاعیه ها و بخشنامه ها و آخرین راهنمایی های مربوط به چگونگی پذیرش و ثبت درخواست تاسیس و تغییرات اینترنتی علاوه بر مراجعه به راهنمای سایت فوق می توان از پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکت ها به آدرس sherkat.ssaa.ir نیز جهت بهره برداری لازم استفاده نمود.
بیشتر بخوانید: انواع شرکت ها
نکات مهم در تغییر نام شرکت
۱– رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه و لایحه اصلاحی قانون تجارت ، در مواردی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات الزامی است.
۲– اگر مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شود ، نیاز به ارائه اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت به همراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکت ها الزامی خواهد بود.
۳– کلیه اعضا هیئت مدیره باید صورتجلسه را امضا نمایند ، و البته نیاز به تهیه چند نسخه از صورتجلسه می باشد ، یک نسخه آن حداکثر در ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکتها شود.