مراحل اصلی و کلی جواز تاسیس در سایت بهین یاب دارای چهار گام اصلی می باشد:
-انتخاب طرح
-مشخصات عمومی
-مشخصات سرمایه گذاری
-نحوه اجرا
مراحل و گام هایصدور جواز تاسیس شامل مراحل زیر می باشد:
-ورود کلمه کاربری و رمز عبور در سایت بهین یاب (در صورتیکه ندارید حساب کاربری ایجاد نمایید)
-ثبت درخواست جواز تاسیس
-تعیین اولویت موضوع
-صدور جواز
-ورود کلمه کاربری و رمز عبوردر سایت بهین یاب(در صورتیکه کلمه کاربری و رمز عبورندارید حساب کاربری ایجاد نمایی)
برای انجام عملیات مربوط به ثبت درخواست جواز تاسیس ، پیشنهاد موضوع و نهایتا صدور جواز شما نیاز به ایجاد حساب کاربری خواهید داشت به همین منظور بر روی (کلیدنام کاربری و رمز عبور) کلیک نمایید.
بعد از کلیک بر روی کلید،صفحه ای باز میشود که در ابتدای آن نوشته شده است:نام کاربری و رمز خود را وارد نمایید.
اگر قبلا نام کاربری و رمز عبور اخذ کرده باشید و فقط رمز خود را فراموش کرده باشید کلیدی وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا رمز جدید برای اخذ جواز تاسیس بگیرید.
روی آن کلیک نمایید.در قسمت بازیابی رمز عبور اطلاعات کاربری که شامل:نام کاربری،رایانامه و شماره ملی می باشد را وارد نمایید و بر روی کلید ارسال کلیک نمایید.
در صورتی که کلمه عبور و رمز کاربری نمایید در قسمت مربوطه که مشخص می باشد کلیک نمایید. صفحه ای باز می شود که می بایستی اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی،تابعیت ،شماره ملی،شماره شناسنامه ،نام پدر،تاریخ تولد،تلفن همراه،رایانامه،تصویر کارت ملی و گذر نامه و... را وارد نمود تا بقیه مراحل جهت اخذ نام کاربری و رمزعبور انجام گردد.
قبل از هرگونه ورود اطلاعات و مشخصات در فرم های مربوط به حساب کاربری متمرکز دقت به چند نکته ضروری و الزامی می باشد:
–متقاضی در ایجاد حساب کاربری خود بایدبه این نکته توجه داشته باشد که این حساب برای چه اقدامات و عملکردی کاربرد دارد تا بتواند حساب کاربری با سطح لازم جهت رفع نیازهای خود ایجاد کند.
حساب در حالت کلی دارای دو سطح می باشد:
سطح اول
سطح اول این حساب کاربری متشکل از یک فرم می باشد که بعد از کلیک بر روی زبانه یا کلید “دریافت نام کاربری و رمز” به نمایش در می آید.
با تکمیل اطلاعات و مشخصات این فرم متقاضی دارای حساب کاربری سطح اول خواهد شد که یکی از حالت های کلی را دارا میباشد.
متقاضی با این حساب کاربری (سطح اول) دسترسی های اولیه در وبگاه های بهین یاب، درگاه ستاد تحول، سامانه برنامه ریزی راهبردی صنعت، معدن و تجارت و …را در اختیار خواهد داشت که این از مشخصات حساب کاربری سطح اول می باشد که برای اخذ جواز تاسیس لازم و ضروری است.
ضمنا با همین حساب کاربری(سطح اول) که ایجاد گردیده است قابلیت های اولیه مانند پیشنهاد موضوع را در وبگاه بهین یاب خواهید داشت.
سطح دوم
سطح دوم این حساب کاربری شامل چهار فرم می باشد که پس از زدن کلیک بر روی زبانه، اطلاعات عمومی بنگاه به نمایش در می آید.
-1مشخصات بنگاه
-2مشخصات مدیرعامل/مدیرواحد بنگاه
-3نام تجاری بنگاه اقتصادی
-4دفتر بنگاه
1-مشخصات بنگاه
در این فرم، مشخصات و اطلاعات بنگاه حقیقی یا حقوقی توسط متقاضی وارد می گردد که در پایان و انتهای این فرم می بایست بر روی کلید تایید کلیک شود.جواز شما با مشخصات بنگاهی که ثبت کرده اید صادر می گردد.
2-مشخصات مدیرعامل/ مدیرواحد
در این قسمت مشخصات مربوط به مدیر واحد یا مدیرعامل بنگاه که شامل نام ،نام خانوادگی،شماره ملی،تحصیلات،تلفن،تلفن همراه،رایانامه و... میباشد که میتواند شخصی یا شرکتی باشد،را وارد نمایید و در انتها کلید تایید را کلیک کنید
3-نام تجاری
در این فرم نیز مشخصات خواسته شده را در خصوص نام تجاری محصول (در صورتیکه نامی به عنوان علامت تجاری به ثبت رسانده اید با مشخصاتی از قبیل شماره ثبت،تاریخ ثبت و مرجع ثبت کننده) تکمیل وبر روی کلید تایید کلیک نمایید. اگر محصول شما نام تجاری ثبت شده ندارد گزینه خیر را برگزینید.
4-دفتر
مشخصات مربوط به دفتر بنگاه را در انتها تکمیل و بر روی کلید تایید کلیک نمایید تا حساب کاربری سطح دوم خود را دریافت نمایید. چنانچه واحد شما به غیر از یک دفتر دارای چندین دفتر دیگر می باشد الزامی است مشخصات هر دفتربه صورت جداگانه ثبت گردیده و دفتر مرکزی نیزمشخص گردد.
با این حساب کاربری (سطح دوم)، گزینه های ذخیره و تأیید در دیگر بخشها ( مانند صدور جواز) فعال خواهد شد.
-ثبت درخواست در پروسه جواز تاسیس:
-ثبت طرح از طریق “موضوعات تعیین اولویت شده”
پس ازاینکه مراحل دریافت نام کاربری انجام گردید و نام کاربری را دریافت نمودید در بخش تاسیس واحد تولیدی، لینک صدور جواز را انتخاب و کلیک نمایید.
در این مرحله می توانید کلیه موضوعات و موارد موجود را که اولویت آنها مشخص گردیده است، مشاهده نموده وبر روی هر کدام که تمایل و تصمیم به جواز تاسیس آن را دارید کلیک نمایید. درپایان و انتهای این فرم نیز نوع طرح از نظر ایجادی(مربوط به تأسیس واحد جدید تاسیس) یا توسعه ای (مربوط به واحدهایی که دارای پروانه می باشند) باید توسط متقاضی انتخاب شود.
-ثبت طرح از “طریق پیشنهاد موضوع جدید”
در صورتی که طرح و موارد واقلام مورد نظر شما در قسمت موضوعات تعیین اولویت شده وجود نداشت و یا شما دارای طرح یا اقلام جدید بودید می توانید پس از ورود به زبانه سرمایه گذاری و قسمت صدور جواز تأسیس ، این بار لینک پیشنهاد موضوع جدید را کلیک نمایید.پس از ورود به این قسمت وارد کردن عنوان طرح یا محصول می بایست اقدام به انتخاب محصول مورد نظر خود در بخش مربوط نمایید.
اگر محصول موردنظر شما در محصولات طبقه بندي شده در سایت بهین یاب وجود ندارد، اطلاعات آن را وارد نماييد تا پس از بررسي به ليست محصولات اضافه گرددکه این خود چندین روز زمان میبرد.
در این قسمت اطلاعاتی همچون نام استان،نام محصول،نام محصولات دیگر،مواد اولیه مصرفی،موارد مصرف،مراحل تولید،ماشین آلات مورد نیاز،تکنولوژی مورد استفاده ،کد تعرفه گمرکی کالا،توضیحات و ... را میبایستی ثبت نمود.
تعیین اولویت موضوع
برای آگاهی از اولویت تعیین شده برای طرح پیشنهادی خود با ما در تماس باشید.
-صدور جوازتاسیس:
برای درخواست های تعیین اولویت شده امکان صدور جواز تاسیس فراهم می شود.
در بالا اشاره گردید که مراحل اصلی و کلی جواز تاسیس در سایت بهین یاب به شرح ذیل دارای چهار گام اصلی می باشد:
-گام1:انتخاب طرح
-گام 2:مشخصات عمومی
-گام 3:مشخصات سرمایه گذاری
-گام 4:نحوه اجرا
-نکته:تعداد گام های کلی جوازتاسیس در طی چند سال اخیر تغییر یافته است که در حال حاضر 4 گام می باشد.
گام1- انتخاب طرح :
پس از ورود به سایت بهین یاب می بایستی بر روی بخش سرمایه گذاری کلیک نمود و وارد این بخش شد.پس از ورود به بخش سرمایه گذاری بر روی صدور جواز تاسیس کلیک می نماییم. در گام اول که انتخاب طرح میباشد میبایستی عنوان طرح مشخص گردد که گویای طرح می باشد.
بعد از آن استان ،شهر،شهرستان وشهرک صنعتی را انتخاب می نماییم.بعد از آن نیز می بایستی عنوان موضوع طرح را مشخص نماییم.موضوعات را به ترتیب انتخاب نموده و با گزینه افزودن تعداد بیشتر را برمی گزینیم.
اگر محصول مورد نظر یافت نشد .درخواست ثبت محصول جدید میدهیم که مدتی زمان می برد که مورد تصویب و تعریف واقع شود.سپس نوع طرح را مشخص نموده(ایجادی یا توسعه ای) و توضیحات لازم را ذکر می نماییم.بعد به گام بعدی که مشخصات عمومی است می رویم.
گام 2- مشخصات عمومی:
با کلیک بر روی گام 2 صفحه مشخصات عمومی نمایان می گردد.
موارد ذیل می بایست در این قسمت تکمیل شود:
مساحت زمين موردنياز - زير بناي موردنياز -آمار اشتغال شامل تعداد کارکنان توليدي ماهر،تعداد کارکنان توليدي غيرماهر، تعداد کارکنان غيرتوليدي ،
تعداد کل کارکنان - فناوری مورد استفاده در تولید محصول - مصاف آب و انرژی به تفکیک- تولیدکنندگان عمده و واردکنندگان عمده محصول - قيمت تمام شده هر واحد از محصول- قيمت خريد وارداتي هر واحد از محصول- قيمت فروش داخلي هر واحد از محصول- قيمت فروش صادراتي هر واحد از محصول- مواد اوليه مصرفي عمده- انتخاب ماده اوليه
با وارد کردن مشخصات مذکور این گام نیز به پایان می رسد و می بایستی به گام سوم که مشخصات سرمایه گذاری می باشد رفت.
گام 3- مشخصات سرمایه گذاری:
با کلیک بر روی گام 3 صفحه مشخصات سرمایه گذاری نمایان می گردد.موارد ذیل می بایست در این قسمت تکمیل شود:
مشخصات ماشين آلات اصلي شامل:نام ، تعداد و قیمت هر دستگاه ،حقوق گمرکی و هزینه های نصب دستگاه،کشور سازنده و توضیحات مربوط به دستگاه-سرمایه مورد نیاز طرح شامل: ماشين آلات اصلي ، ساير ماشين آلات ، ساختمان، زمين، تاسيسات
، هزينه دانش فني، انشعاب آب، برق، گازو...، حقوق گمرکي و هزينه هاي نصب، سرمايه ثابت، سرمايه در گردش-سایر مستندات.
با وارد کردن مشخصات مذکور این گام نیز به پایان می رسد و می بایستی به گام چهارم که نحوه اجرا می باشد رفت.
گام 4- نحوه اجرا:
با کلیک بر روی گام 4 صفحه نحوه اجرا نمایان می گردد.موارد ذیل می بایست در این قسمت تکمیل شود:
نحوه تامين مالي طرح شامل:آورده موسسان،تسهیلات بانکی،پذیره نویسی،سایر- پيش بيني مدت اجراي طرح به ماه
با وارد کردن مشخصات مذکور این گام نیز به پایان می رسد و می بایستی بقیه مراحل اخذ جواز تاسیس را در اداره صنعت و معدن و تجارت پیگیری نمود.
هلدینگ تکسفیر کلیه مراحل اخذ جواز تاسیس را (از صفر تاصد) در کوتاهترین زمان ممکن میسر می سازد.
با ما در تماس باشید