پروانه بهره برداری بهداشت به جواز و موافقت نامه هایی گفته می شود که وزارت بهداشت و درمان (سازمان غذا و دارو) برای فعالیت تولیدی پس از صدور پروانه تولید از مراجع ذیصلاح همچون سازمان صنعت و معدن ،تجارت (سازمان صنایع)، سازمان جهاد کشاورزی ، وزارت سازمان تعاون(اداره کار)، مجمع امور صنفی، اتحادیه ها و غیره صادر می گردد و در واقع پروانه بهره برداری بهداشت مجوزی می باشد که کلیه موارد بهداشتی در روند سلامت محصول را درنظر داشته و بدان می پردازد.
پروانه بهره برداری بهداشت هم به صورت حقیقی و هم به صورت حقوقی صادر می گردد.
اصولا پروانه بهره برداری بهداشت هم به صورت حقیقی و هم به صورت حقوقی برای نام تجاری محصول صادر می گردد نه برای شرکت و نه برای نام حقیقی اشخاص.
پروانه بهره برداری بهداشت در حالت کلی موافقت نامه ای است که محصولاتی که نیاز به بازرسی بهداشتی دارند می بایست قبل از تولید آن را اخذ نمایند.
پس از آنکه مجوز تولید اخذ گردیده می بایست به معاونت بهداشتی یا شبکه بهداشت یا سازمان غذا و دارو مراجعه نموده مدارک لازمه که در ذیل به آن اشاره می گردد را به کارشناس مربوطه تحویل داد. کارشناس پس از بررسی، قرار بازرسی از محل و تجهیزات خط تولید را می گذارد، در صورت مناسب بودن و تکمیل مدارک کلیه مدارک را به کمیسیون می فرستند. ولی معمولا چندین بار بازرسی جهت رفع نواقص صورت می گیرد.
پس از تائید کارشناس، پروانه بهره برداری بهداشت صادر می گردد.
- کلیه مدارک شرکت از جمله اساسنامه ،شرکت نامه، تقاضانامه، اظهارنامه و...
- کلیه مدارک هویتی از قبیل کارت ملی ، شناسنامه ، پایان خدمت
- کلیه مدارک اعضاء هیئت مدیره ، مدیرعامل و صاحبان امضاء مجاز
- علامت تجاری به همراه روزنامه و آگهی تصدیق علامت تجاری (برند)
- پروانه مسئول فنی (جهت اخذ پروانه بهره برداری و بهداشت بنابر کالاهای درخواستی می بایست یک نفر با رشته تحصیلی مرتبط به سازمان معرفی گردد و پروانه مسئول فنی پروانه بهره برداری بهداشت را اخذ نماید).
- واریز فیش های مربوطه
- تکمیل فرم ها و پرسش نامه های مروط به سازمان غذا و دارو
- بستن قرارداد با آزمایشگاه همکار مورد تائید سازمان غذا و دارو
- طراحی اتیکت و برچسب و بسته بندی محصول
- تحویل فرم های PSPS
- تحویل فرم های gmp بهداشتی
- آزمایش محصول
- تکمیل کلیه مراحل سازمان غذا و دارو جهت اخذ پروانه بهره برداری بهداشت.
جهت اخذ پروانه بهره برداری بهداشت با مشاوران ما در تماس باشید. تکسفیر امین شما در اخذ پروانه بهره برداشتی بهداشت.
پروانه بهره برداری بهداشت برای یک شرکت و تمامی محصولات آن شرکت یک بار اخذ می گردد ولی پروانه ساخت بهداشت مجوزی می باشد که برای هریک از محصولات به صورت جداگانه صادر می گردد.
یک کارخانه تولیدی زمانی مجوز تولید و پخش محصول خود را می یابد که پروانه بهره برداری بهداشت را اخذ نماید.
در واقع پروانه بهره برداری بهداشت مجوزیست الزامی جهت محصولاتی که نیاز به پروانه بهداشتی دارند؛ نظیر مواد غذایی،آشامیدنی ، مکمل های غذایی ،داروها، مواد آرایشی، مواد بهداشتی، محصولات سلولزی ، مواد بیولوزیک،ملزومات دارویی، تجهیزات پزشکی و... .
اخذ پروانه بهره برداری بهداشت پروسه ای سخت و زمان بر می باشد لذا جهت مشاوره و کوتاه کردن زمان با مشاوران هولدینگ تکسفیر در تماس باشید.
از دیگر اسامی پروانه بهره برداری بهداشت، پروانه بهره برداری شناسه نظارت کارگاهی می باشد؛ این نوع شناسه نظارت کارگاهی بهداشت معمولا برای کارگاه ها صادر می گردد و برای کسانی صادر می گردد که از اتحادیه ها یا مشاغل خانگی مجوز دریافت می نمایند.
مدارک موردنیاز جهت اخذ شناسه نظارت کارگاهی بهداشت نیز دقیقا مانند مدارک موردنیاز جهت اخذ پروانه بهره برداری بهداشت می باشد.
شناسه نظارت کارگاهی بهداشت معمولا مقیاس کوچکتر پروانه بهره برداری بهداشت می باشد ولی تقریبا همان اعتبار را داراست.
تنها محدودیت شناسه نظارت کارگاهی بهداشت این می باشد که برای تولید همه نوع محصولات صادر نمی گردد و تنها لیستی از محصولات را که سازمان غذاودارو اعلام می نماید را در بر می گیرد.
پروانه بهره برداری بهداشت معمولا در شهرستان های صنعتی و برای کارخانه ها در شهرک صنعتی صادر می گردد ولی شناسه نظارت کارگاهی بهداشت در حوزه داخل شهر و مخصوص کارگاه های کوچکتر و مشاغل خانگی صادر می گردد
برای اخذ شناسه نظارت کارگاهی بهداشت با مشاوران ما در تماس باشید.