شرکت های تجاری برای انجام فعالیت های خود نیاز به ثبت شرکت در سازمان ثبت شرکت ها دارند از این جهت توصیه می شود که با مطالعه و تحقیق در رابطه با ضوابط و شناخت انواع شرکت ها اقدام به ثبت شرکت نمایید . برای دریافت اطلاعات جامع در این خصوص نیاز به یک کارشناس با تجربه در امور ثبتی و حقوقی خواهید داشت.

انواع شرکت های تجاری

انواع شرکت ها با توضیح مختصر

  1. شرکت سهامی: این نوع شرکت شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها می باشد.شرکت سهامی خود به دو نوع مشخص تقسیم می گردد.

نوع اول)شرکت‌هایی که موسسین آن‌ها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می‌کنند این گونه شرکت‌ها شرکت سهامی عام نامیده می‌شوند.)

نوع دوم)شرکت‌هایی که تمام سرمایه آن‌ها در موقع تاسیس منحصراً توسط موسسین تامین شده است . این گونه شرکت‌ها شرکت سهامی خاص نامیده می‌شوند.)

  1. شرکت با مسئولیت محدود: این نوع شرکت با هدف امور تجاری همراه دو یا چند نفر تشکیل می شود ، در شرکت با مسئولیت محدود هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت هستند. یعنی در شرکت مسئولیت محدود، شرکا بیشتر از میزان سرمایه خود مسئولیتی نخواهند داشت.
  1. شرکت تضامنی :شرکتی است که تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود. اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد هریک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکاء برخلاف این ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن است.
  2. شرکت مختلط غیر سهامی: ایت توسط یک یا چند نفر با هدف انجام امور تجاری تشکیل می شود ، این نوع شرکت تحت اسم تجارتی مخصوص بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می گردد. شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایه‌ای است که در شرکت گذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت شرکت مختلط و لااقل اسم یکی از شرکاء ضامن قید گردد.
  1. شرکت مختلط سهامی:

این شرکت نیز نام مخصوصی دارد که البته توسط تعدادی شریک سهامی تشکیل می شود، و یک یا چند نفر شریک ضامن نیز لازم می باشد.

شریک سهامی چه کسی است ؟

شریک های سهامی کسانی هستند که سرمایه آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمت درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه است که در شرکت دارند.شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارائی شرکت پیدا شود.

  1. شرکت نسبی: شرکتی است که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته است.
  2. شرکت تعاونی تولید و مصرف :شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده‌ای از ارباب حرف تشکیل می‌شود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا اجناس به کار می‌برند.

 

اگر برای شروع فعالیت های خود و تجارت خود عجله دارید و نمیخواهید زمان برای انجام مراحل ثبت برند خود بگذارید و در زمان صرفه جویی کنید و مراحل اداری ثبت برند را که دشواری خوص خود را داراست انجام ندهید میتوانید برای خرید برند خود اقدام کنید و افرادی نیز که مراحل ثبت برند را قبلا برای حوزه ای خاص انجام داده اند و دیگر قصد فعالیت در این حوزه را ندارند میتوانند مراحل فروش برند خود را طی کنند و فروش برند آماده و خرید برند آماده از موسسه حقوقی تکسفیر مشاوره بخواهند و ما در یاری شما افتخار سالها خدمت گذاری را داریم برای خرید و فروش برند با ما تماس بگیرید ما میتوانیم انواع شرکت های تجاری را برای شما به ثبت برسانیم

  • نظرات بازدید کنندگان
avatar
محل نظر و سوالات شما...
کاراکتر مجاز است
صبر کنید ... 00:00.