جهت آشنایی بیشتر سرمایه گذاران عزیز با مراحل اخذ مجوزهای صنعتی ، اطلاعاتی در زمینه نحوه اخذ پروانه بهره برداری رابه شرح زیرتقدیم میکنیم.
پس از طی مراحل مطالعاتی و انتخاب طرح، مراجعه به سازمان صنایع و معادن استان و اخذ فرم جواز تاسیس با آگاهی از مقررات ’’ صنعتی، زیست محیطی، کار و امور اجتماعی و در صورت لزوم وابسته به موضوع فعالیت طرح، نظارت بر مواد غذائی ،
داروئی و بهداشتی، شبکه دامپزشکی ‘‘ ، فرم جواز تاسیس تکمیل و منضم به تصویر شناسنامه و یامدارک ثبت شرکت به سازمان صنایع و معادن استان ارائه میشود.
مراحل صدور پروانه بهره برداری در کرج:
پرسشنامه پروانه بهره برداری توسط متقاضی از سازمان صنایع ومعادن ذیربط اخذ و پس از تکمیل به آن سازمان ارائه میگردد تا مورد بررسی و از نظر تکمیل بودن اطلاعات مورد تائید قرار گیرد.
ظرفیت سنجی برای تعیین حداکثر ظرفیت تولید براساس ماشین آلات منصوبه توسط کارشناس ذیربط برای سه شیفت کاری یعنی چهار هزار و پانصد ساعت مفید با راندمان ۱۰۰ درصد برای کلیه صنایع در سال محاسبه میگردد.
در مواردی که با توجه به ماهیت صنعت نیاز به محاسبه تمام اوقات سال به عنوان روزهــای کــاری میباشد. (نظیر کارخانه سیمان یا شیشه) این میزان به شش هزار و پانصد ساعت مفید با راندمان ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.
درمورد واحدهایی که دارای چند خط تولید جداگانه هستند در صورتی که تنها یک یا چند خط از کل خطوط تولید آماده بهره برداری باشد صدور پروانه بهره برداری برای آن خطوط بلامانع است.
صدور پروانه بهره برداری الزاما با توجه به قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا مصوب ۳/۲/۷۴ منوط به موافقت سازمان حفاظت محیط زیست است
و برای صنایع غذائی و بهداشتی ودارویی با توجه به قانون مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۲۸/۴/۴۶ منوط به استعلام و اخذ موافقت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و برای صنایع دارویی و غذایی دام و طیور با هماهنگی سازمان دامپزشکی کشور یا واحدهای استانی آنها نیز خواهد بود.
هزینه صدور پروانه بهره بــرداری بــر اساس تصویــب نامه ۱۸۱۵۴ مورخ ۳/۴/۱۳۶۴هیات وزیران به حساب شماره ۳۱۰ خزانه واریز میگردد.
پروانه بهره برداری بر اساس اطلاعات جمع آوری شده مورد نیاز در برگه رنگی مخصوص به همراه نامه ارسال پروانه بهره بــرداری تهیه و به متقاضی ارائه میگــردد.
مزیت ها و فرصت های سرمایه گذاری در کرج (استان البرز )
– همسایگی با 4 استان مهم صنعتی کشور و واقع شدن در مسیر ارتباطی 11 استان ایران
– برخورداری از اتوبان، راه و جاده
– بالاترین گردش مالی بعد از استان تهران در کشور
– وجود 9 شهرک صنعتی فعال و پویا در استان
– دارا بودن بزرگترین شهرک صنعتی ایران در منطقه اشتهارد
– همدلی و همراهی مدیران ارشد استان در حمایت جدی از سرمایه گذاران
– وجود فرودگاه و منطقه آزاد پیام با معافیت های گمرکی و مالیاتی ویژه
– برخورداری از خط راه آهن سراسری ایران و ارتباط آن با کشورهای همسایه
– وجود مراکز بزرگ صنعتی کشور همچون سایپا و ایران خودرو به عنوان دو قطب بزرگ خودروسازی ایران در استان
– وجود معادن مختلف