مراحل تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
در واقع پس از ثبت شرکت و در یافت پروانه کسب باید برای تشکیل پرونده مالیاتی شرکت نیز باید برای تشکیل پرونده مالیاتی شرکت اقدام کنند و مراحل لازم برای اخذ کد اقتصادی و تشکیل پرونده مالیاتی شرکت اقدام کنند و این امر بسیار ضروری میباشد اشخاصی که مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند باید چه حقیقی باشند و چه حقوقی باید مراحل زیر را برای انجام مراحل تشکیل پرونده مالیاتی شرکت انجام دهند
انجام مراحل تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
ثبت نام کد اقتصادی))پس از دریافت تمامی شماره پرونده ها لازم است آنها را در سامانه ثبت نام کد اقتصادی وارد نمایید و ثبت نام کد اقتصادی خود را تکمیل نمایید.
دریافت شماره پرونده و کد واحد مالیاتی ارزش افزوده))زمان تحویل مدارک از آدرس حوزه ارزش افزوده خود مطلع شوید و پس از ارجاع پرونده با مراجعه با حوزه ارزش افزوده خود شماره پرونده و کد واحد مالیاتی را دریافت نمایید.
تکمیل پرونده ارزش افزوده و تحویل مدارک))زمانی که پاکت ارزش افزوده تحویل شد، مدارک خواسته شده را کامل کرده سپس به آدرس ذیل مراجعه کرده و مدارک را تحویل دهید.
آدرس: خ آذربایجان، خ پیروز جنوبی، ساختمان ارزش افزوده، واحد تشکیل پرونده،
پیش ثبت نام ارزش افزوده))حال با مراجعه به سامانه evat.ir مراحل پیش ثبت نام ارزش افزوده را انجام دهید.
تشخیص حوزه مالیاتی))پس از انجام پیش ثبت نام با مراجعه به یکی از ادارات دارایی و دادن آدرس خود حوزه و ممیز خود را پیدا کنید
پیش ثبت نام کد اقتصادی))لازم است که وارد تارنمای tax.gov.ir شده و از قسمت کد اقتصادی مراحل پیش ثبت نام کد اقتصادی را انجام دهید.
عملکرد))ابتدا بایستی برای مالیات عملکرد تشکیل پرونده دهید
تشکیل پرونده))جهت تشکیل پرونده مالیاتی و ارزش افزوده بایستی مراحل ذیل به ترتیب انجام شوند.
مدارک اشخاص حقیقی
تصویر آخرین قبض تلفن محل فعالیت
تصویر کارت بازرگانی
تصویر گواهی یا وکالت نامه نماینده قانونی
تصویر گواهی ثبت نام سازمان امور مالیاتی
تصویر جواز کسب
تصویر شناسنامه و تصویر پشت و روی کارت شناسایی ملی
مدارک اشخاص حقوقی
تصویر گواهی شماره شناسایی ملی اشخاص حقوقی
تصویر کارت بازرگانی شخص حقوقی
تصویر پروانه / مجوز فعالیت
تصویر گواهی یا وکالت نامه
تصویر گواهی ثبت نام سازمان امور مالیاتی
تصویر آگهی روزنامه رسمی
تصویر آخرین تغییرات روزنامه رسمی
تصویر آخرین قبض تلفن محل فعالیت
بدون عکس
موسسه ی حقوقی تکسفیر شما را در انجام مراحل تشکیل پرونده , تشکیل پرونده ارزش افزوده , تشکیل پرونده دارایی , ثبت نام اداره دارایی , ثبت نام کد اقتصادی , ثیت نام سازمان امور مالیاتی کشور , مراحل تشکیل پرونده مالیاتی , پرونده دارایی همراهی میکند
تعیین حوزه مالیاتی شرکت و تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
تمامی شرکت ها طی 2 ماه از تاریخ ثبت مکلف هستند نسبت به تشکیل پرونده دارایی و پرداخت دو در هزار سرمایه شرکت و اخذ کد اقتصادی اقدام نمایند. در غیر این صورت مشمول جریمه مالیاتی شده و به میزان دو برابر مالیات ابتدایی یعنی چهار در هزار جریمه می شوند.
تشکیل پرونده مالیاتی به دلایل ذیل بسیار اهمیت دارد
تشکیل پرونده مالیاتی برای تعیین میزان مالیات پرداختی ضروری می باشد.
چنانچه شرکت در موعد مقرر نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نماید، مشمول جرائم مربوطه خواهد بود که مقدار و شرایط آن در قانون مالیات های مستقیم ذکر گردیده است
بدون تشکیل پرونده دارایی شرکت قادر نخواهد بود در پایان سال مالی ، اظهارنامه مالیاتی فعالیت یا عدم فعالیت خود را به اداره دارایی تسلیم نماید.
بدون تشکیل پرونده مالیاتی شرکت قادر نخواهد بود کد اقتصادی دریافت کند و در نتیجه شرکت نمی تواند شروع به فعالیت نموده و با جایی قرار داد ببندد.
لازم به ذکر است حتی در صورتی که شرکت فعالیتی هم ندارد باز هم موظف است تشکیل پرونده دهد.
تعیین حوزه مالیاتی شرکت و تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
مراحل تشکیل پرونده دارایی و تعیین مالیات پرداختی در اداره مالیات و دارایی انجام می شود. جهت تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی باید به نزدیک ترین اداره امور مالیاتی مربوط به شرکت ها _ در محدوده منطقه پستی آدرس شرکت_ مراجعه نمایید و تشکیل پرونده دارایی دهید.
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
گواهی امضای افراد و صاحب امضای شرکت
اجاره نامه یا سند مالکیت دفتر شرکت به نام شرکت
فیش واریزی دو در هزار سرمایه ابتدایی شرکت
فیش آب و برق و تلفن و گاز دفتر شرکت
وکالت نامه یا معرفی نامه کتبی از طرف شرکت ( چنانچه مدیر عامل حضور نداشته باشد).
اصل و کپی کلیه مدارک شرکت ( اساسنامه- اظهارنامه- شرکتنامه- تقاضانامه- روزنامه رسمی (
اصل و کپی مدارک شناسایی اعضای شرکت
تکمیل دفترچه مشخصات شناسایی شرکت
آدرس اعلامی می بایست واقعی باشد. به طوریکه، در بعضی حوزه های مالیاتی جهت بررسی واقعی بودن آدرس اعلامی که در روزنامه رسمی شرکت موجود است به بازید از آن اقدام می شود. لذا برای تشکیل پرونده حتماَ احتیاج به اجاره نامه و سند مالکیت آن هم به نام شرکت مربوطه می باشد. ( به منظور جلوگیری از مشکلات احتمالی، کد پستی دقیق خود را نیز از اداره پست استعلام کنید).
مدت زمان لازم جهت تعیین حوزه مالیاتی ( تشکیل پرونده مالیاتی شرکت) و اخذ کد اقتصادی
مدت زمان لازم جهت تعیین حوزه مالیاتی 2 هفته می باشد.
اگر پس از اخذ کد اقتصادی در اطلاعات هویتی اشخاص تغییراتی به وجود آید می بایست نسبت به ثبت تغییرات و اصلاح کارت اقدامات لازم به عمل آید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.
مرکز تخصصی نیک، با کادری متخصص و مجرب در زمینه های اخذ کد اقتصادی ، پلمپ دفاتر تجاری و .. خدمات خود را به صورت ویژه ارائه می نماید.