نمونه آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده درشرکت سهامی خاص موضوعی است که در این مقاله قصد داریم تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .
آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده از دو بخش تشکیل شده است که عبارتند از : قسمت توضیحات و مشخصات و قسمت مربوط به تذکرات .
در این صورت جلسه اعلام می شود که از کلیه شرکاء/ سهامداران شرکت مورد نظر سهامی خاص
با شماره ثبت و شناسه ملی مورد نظر دعوت به عمل می آید تا در جلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت که در ساعت مشخص شده و تاریخ مشخص شده تشکیل می گردد ، و جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده که در ساعتمشخص در محل شرکت تشکیل می شود حضور بهم رسانند.
سپس دستور جلسه مجمع عمومی فوق العاده ذکر می شود .
و دستور جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نیز در صورت جلسه مورد نظر ذکر می شود .
1- فاصله دعوت به مجمع عمومی فوق العاده و عادی باید رعایت گردد که این فاصله باید بین حداقل 10 روز و حداکثر 40 روز باشد .
2- لازم به ذکر است که تاریخ و ساعت و محل دعوت برای مجمع عمومی فوق العاده و عادی باید مشخص باشد .
3- همچنین مواردی نیز که قابل آگهی کردن باشند باید در روزنامه کثیر الانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن درج می گردد ، آگهی شود .
4- دستور جلسه مربوط به مجمع عمومی باید مشخص گردد .
5- تغییرات صورت گرفته در شرکت باید در طی دو صورت جلسه جداگانه اعلام شوند .
6- مقام شخص دعوت کننده آگهی دعوت سهامداران باید برای تشکیل مجامع عمومی فوق العاده و عادی به طور فوق العاده در شرکت سهامی خاص به صورت همزمان مشخص شود .
در انتها باید گفت که یک روزنامه با تیراژ بالا باید برای اطلاع رسانی های مجمع سالیانه و جلسات برای سهامداران تعیین گردد و تمامی مجامع از قبیل : مجمع عمومی عادی و فوق العاده باید در این روزنامه به اطلاع کلیه سهامداران برسد .
لازم به ذکر است که اطلاع رسانی و دعوت از سهامداران مربوطه برای شرکت در مجامع عمومی به عهده هیئت مدیره شرکت می باشد . اگر هیئت مدیره مربوطه در رابطه با دعوت به مجمع عمومی فوق العاده کوتاهی کند در این صورت بازرسین شرکت وظیفه دارند تا اطلاع رسانی های لازم را انجام دهند .
اشخاصی که دارنده حداقل یک پنجم از سهام شرکت باشند می توانند این امر را به هیئت مدیره یاداوری کنند و خواهان تشکیل مجمع مورد نظر باشند . در این صورت هیئت مدیره وظیفه دارد تا مجمع مورد نظر را در طی 20 روز کاری تشکیل دهد و چنانچه در انجام این کار کوتاهی کنند ، سهامداران مربوطه باید از طریق بازرسین شرکت برای انجام این کار اقدام کنند .
در نتیجه بازرسین مربوطه وظیفه دارند تا طی مدت 10 روز کاری مجمع عمومی مورد نظر را تشکیل دهند .