مراحل اخذ پروانه کسب سفره خانه سنتی

اکتبر 03

مراحل اخذ پروانه کسب سفره خانه سنتی

جواز کسب سفره خانه سنتی

مکانی که در آن انواع غذاهای محلی ارائه می شود، کارگران لباس سنتی به تن دارند و فضا سازی و دکور سفره خانه بر اساس سنت آن منطقه است جهت آشنایی مشتری با آداب، فرهنگ و رسوم آن منطقه سفره خانه سنتی گفته می شود .

برای اخذ پروانه کسب سفره خانه سنتی ممکن است این سوالات پیش آید :

برا پرفتن جواز کسب سفره خانه سنتی از کجا باید گرفته بشه و با چه صنفی است؟

شرایطی برای دریافت جواز کسب سفره خانه سنتی چیست؟

هزینه اخذ جواز کسب چقدر است ؟

شرایط مکانی سفره خانه سنتی به چه صورت است ؟

رستوران ها و سفره خانه های برون شهری برای فعالیت باید اقدام به اخذ پروانه کسب از اتحادیه قهوه خانه داران کنند .

امکانات و خصوصیات سفره خانه سنتي :

۱-   حداقل مساحت واحد صنفي سفره خانه سنتي ۲۵۰متر مربع تجاري مسقف يا فضاي باز يا تركيبي از اين دو باشد .

۲-   كليه فضاي مورد استفاده از قبيل آشپزخانه ، سالن پذيرائي و…بايستي بصورت يك واحد صنفي بدون تفكيك ( توأم ) مورد بهره برداري قرار گيرد .

۳-   داراي حوض و فواره هاي مناسب با آب در جريان و دور از دسترس اطفال باشد .

۴-   در سفره خانه سنتي بايستي از تختهاي چوبي با رعايت فاصله يك متر از تخت همجوار و ديوار هاي مناسب و مفروش با مخده باشد .

۵-   از خانه هاي قديمي و سنتي مي توان بعنوان سفره خانه سنتي استفاده نمود .

۶-   در سفره خانه سنتي ميتواند غذا روي تخت يا ميز سرو شود ولي تعداد تختهاي موجود بيشتر از ميز و صندلي بايد باشد.

۷-   در سفره خانه سنتي بايستي از انواع و اقسام غذاهاي ايراني و سنتي استفاده گردد كه حداقل ارائه سه نوع غذاي سنتي الزامي است .

۸-   در سفره خانه سنتي بايستي علاوه بر حفظ نور كافي از چراغهائي با فرم قديم استفاده شود.

۹-   فرم لباس مهمانداران در سفره خانه سنتي بايستي حتي المقدور از لباسهاي محلي استان اصفهان باشد.

۱۰- حد اقل سابقه كار ۵ سال به تشخيص هيئت مديره اتحاديه .

تذكر: بمنظور رعايت عدم تداخل صنفي و سلامت محيط سفره خانه هاي سنتي ارائه قليان در اينگونه واحدها ممنوع است .ضمن اينکه از طرف سازمان ميراث فرهنگي نيز جواز كسب داشته باشد.

مدارک لازم جهت اخذ جواز کسب سفره خانه سنتی

-          دارای تابعيت جمهوري اسلامي ايران و داشتن پروانه كار معتبر از وزارت كار و امور اجتماعي و پروانه اقامت معتبر از وزارت كشور برای اتباع بیگانه الزامی است .

-          6 قطعه عكس جديد

-          كپي شناسنامه و کپی کارت ملی

-          ارائه مدارك مثبته دال بر داشتن سابقه سكونت به مدت 5 سال براي متقاضيان شهر مورد نظر

-          ارائه سند مالكيت يا اجاره نامه رسمي

-          گواهي لازم مبني برتجاري بودن محل كسب يا رعايت ضوابط شهرداري محل.

-          گواهي پايان خدمت نظام وظيفه يا معافيت دائم.

-          ارائه گواهي عدم سوء پيشينه .

-          داشتن حداقل سواد خواندن و نوشتن

-          گواهي عدم اعتياد به مواد مخدر

-          برگ سلامت و بهداشت شخصي

-          موافقت اداره اماكن نيروي انتظامي براي مشاغل خاص بر اساس آيين نامه مربوطه.

بازدید 28096 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 11 مهر 1396 ساعت 16:18
برای ارسال نظر وارد سایت شوید

فرم مشاوره

نام و نام خانوادگی (*)
Please type your full name.
ایمیل (*)
Invalid email address.
توضیحات
Invalid Input

شماره تماس (*)
Invalid Input
موضوع مورد نظر (*)
Invalid Input
کد (*) کد

Invalid Input

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image